Kalendarz przedsiębiorcy: Brak wydarzeń na dziś
PORADY PRAWNE ONLINE

Trzy powody dla których warto pracować w fabryce czekolady Vobro!

Kategoria: Zarządzanie
Słowa kluczowe: praca, fabryka czekolady, zatrudnienie, biznes

Zakłady Produkcji Cukierniczej Vobro są rodzinną firmą, funkcjonującą na rynku już od około 30 lat. Przedsiębiorstwo to słynie z produkcji wysokiej jakości czekolady. Firma Vobro działa aktywnie na terenie całej Polski, a bombonierki, ciastka, batoniki i inne wyroby tej marki dostępne są w wielu popularnych sieciach supermarketów. Główna siedziba firmy znajduje się w Brodnicy – mieście położonym w województwie kujawsko-pomorskim. Nie bez znaczenia w tym kontekście jest to, że firma Vobro stawia na innowacyjne rozwiązania w zakresie produkcji i bezpieczeństwa na terenie zakładu. Sprawdź trzy najważniejsze powody, dla których warto pracować w fabryce czekolady Vobro!

Trzy powody dla których warto pracować w fabryce czekolady Vobro!

1.Bezpieczeństwo w fabryce czekolady Vobro

 

Praca Vobro to przede wszystkim wysoki poziom bezpieczeństwa, nad którym ma pieczę zespół wykwalifikowanych pracowników, zarząd firmy, a także jej prezes – Wojciech Wojenkowski. Nie bez znaczenia w tym kontekście jest również to, że Zakłady Produkcji Cukierniczej Vobro działają na podstawie powszechnie obowiązujących norm. Mowa tu przede wszystkim o Systemie Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności (system ISO22000). System ten obejmuje wiele bardzo ważnych z punktu widzenia funkcjonowania firmy dziedzin, w tym m.in.: zarządzanie, komunikację wewnętrzną i zewnętrzną, programy dobrej praktyki produkcyjnej, higienicznej i rolniczej oraz zasady dotyczące analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli żywności. Co istotne, zgodnie z innowacyjną metodą 5S w firmie Vobro panują bardzo przyjazne i sprzyjające warunki pracy. Wszyscy pracownicy mają obowiązek dbania o swoje miejsce pracy.

 

2. Innowacyjność Zakładu Produkcji Cukierniczej Vobro

 

Następnym powodem, dla którego warto podjąć pracę w Vobro – firmie, słynącej z wysokiej jakości wyrobów czekoladowych, jest innowacyjność. Przedsiębiorstwo łączy w sobie cechy firmy rodzinnej z długoletnią tradycją i firmy nowoczesnej, starającej się stale spełniać oczekiwania klientów. Z tego powodu firma Vobro stale poszerza gamę produktów, tworzy nowe miejsca i stanowiska pracy, unowocześnia linie produkcyjne i system magazynowy. Praca w Vobro jest równoznaczna z prestiżem i zdobyciem bardzo dobrego doświadczenia zawodowego.

 

 

3.Benefity dla pracowników w fabryce czekolady Vobro

 

Praca Vobro związana jest również z atrakcyjnymi bonusami dla pracowników, które wynikają przede wszystkim ze świadomości właściciela firmy na temat tego, że traktowanie pracowników z szacunkiem podnosi prestiż przedsiębiorstwa, a także motywację i wydajność osób w nim zatrudnionych. Wszyscy pracownicy Zakładów Produkcji Cukierniczej Vobro mogą liczyć na paczki ze słodyczami na święta, spotkania integracyjne, firmowe eventy, dofinansowania do prywatnej opieki medycznej, kursów języków obcych, a także do zajęć o charakterze sportowym. Nie bez znaczenia przy tym jest to, że właściciel firmy – Wojciech Wojenkowski stara się zbudować rodzinny charakter firmy. Co istotne, w fabryce czekolady Vobro nie ma zakazu jedzenia słodyczy w trakcie wykonywanych obowiązków zawodowych.


Data: 25.01.2018 10:00
Autor/Źródło: Autor zewnętrzny
Kategoria: Zarządzanie
Słowa kluczowe: praca, fabryka czekolady, zatrudnienie, biznes

Szukasz porady prawnej?

Prześlij swoje pytanie do doświadczonych prawników:
® 2011 - 2018 SerwisPrawa.pl sp. z o.o. Korzystanie z portalu oznacza akceptację regulaminu.